The end
Door: Marjolijn
Blijf op de hoogte en volg Marjolijn
16 Juni 2006 | Verenigd Koninkrijk, York
‘s Avond had ik m’n afscheidsavondje met m’n studiegenoten in de pub. Het was echt supergezellig! En ze vonden de stroopwafels allemaal heerlijk (dank je, Marijk!). Vanavond sluiten Nanna en ik onze ‘samentijd’ af met een filmpje en wijn. Morgen komt Dennis en dan gaan we lekker twee weken vakantie vieren! Daar heb ik heel veel zin in! En dan… Weer terug naar Nederland. Het voelt allemaal heel dubbel; er zijn heel veel dingen waar ik naar uitkijk, vooral om iedereen weer te kunnen zien. Maar ik vind het ook wel rot om hier alles achter te moeten laten. Dat ik niet meer lekker door York zal kunnen lopen, over de markt, door de Shambles, langs de Minster… Dat ik niet meer m’n vertrouwde routes kan fietsen, langs de rivier, door het weiland, over de heuvels… Dat ik niet meer op de fijne plekjes buiten kan studeren, aan de rivier en aan het meer… Maar gelukkig zijn er ook veel dingen waar ik me erg op verheug: weer lekker samen met Dennis te kunnen zijn, met m’n zusjes en m’n ouders thee te kunnen drinken in de tuin, met m’n huisgenoten veel te lang aan de ontbijttafel te blijven hangen en om verder weer iedereen te zien! Al zal ik de Engelse pubs wel heel erg missen. Maar gelukkig hebben we Mick O’Connells!
Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor alle lieve berichtjes, e-mails, kaartjes, brieven, foto’s en bezoekjes! Echt super! Ik kijk er heel erg naar uit om iedereen weer te zien! Op 2 juli ben ik weer in Nederland, maar ik ga pas 1 augustus weer m’n kamer in. Al zal ik vóór die tijd ook wel regelmatig in Utrecht zijn. Wanneer ik jullie allemaal zal zien, weet ik niet precies, maar in ieder geval: tot snel!
16 Juni 2006 - 19:39
Iris:
Heej Mar
Het is toch leuk dat je terugkomt, dan kan je ons weer fijn zien;). Dat van die fiets zou ik trouwens niet zo enthousiast tegen iedereen vertellen:P
Prettige vakantie!
-xxx- -
19 Juni 2006 - 10:01
Pauline:
Hoi Mar,
Geniet samen met Dennis nog maar lekker van de laatste weken in York!! Wij hopen jullie weer gauw te zien!! Groetjes aan Dennis, en heel veel liefs van Tim, Bart, Jan en uiteraard ook van mij. Tot ziens!!!! -
21 Juni 2006 - 13:42
Nanda:
Hey Mars,
Ik vind t echt superjammer dat het er niet meer van gekomen is om je te komen opzoeken!!! Maak er in ieder geval een supervakantie van en ik hoop dat als je weer in Nederland bent we snel een keertje kunnen afspreken om lekker bij te kletsen!!!
Dikke knuff en kus!!!