Een nieuw begin
Door: Marjolijn
Blijf op de hoogte en volg Marjolijn
26 Maart 2006 | Verenigd Koninkrijk, York
Het is nu vakantie en de vakanties tussen de periodes zijn hier erg lang (vijf weken), bijna iedereen gaat dan naar huis. Ook mijn huisgenoten zijn weg, maar gelukkig komt Nanna morgen weer terug. Eerst vond ik het wel erg stil, zo helemaal alleen, maar op een gegeven moment vond ik het eigenlijk wel lekker. Vooral omdat ik van mezelf deze week nog even vakantie mocht houden, voor ik volgende week aan m’n scriptie ga beginnen, dus ik ben heerlijk aan het genieten van het niks hoeven doen. Het voelt echt als complete vrijheid zonder ook maar enige verplichting! ’s Avonds lekker een filmpje kijken met een flesje wijn, heerlijk! En wat ook erg fijn is: ik heb tijdelijk een tv! Omdat Jeremy ook een tijd naar huis is, mocht ik op zijn tv passen. Jeeej! Dat heb ik wel gemist de afgelopen maanden, het is nu echt zo’n luxe! Ik heb m’n kamer opgeruimd en ga nog even m’n e-mail bijwerken, en dan ben ik helemaal klaar om me volledig op m’n scriptie te storten!
28 Maart 2006 - 12:21
Nanda:
Hi Mars....
Bedankt voor je lieve E-card!!! Dat je ondanks al je drukte nog tijd hebt om daaraan te denken vind ik echt superlief van je!!!! Dikke kus, Nan -
07 April 2006 - 15:10
Iris:
Heej Mar
Alles goed? Met mij wel. Is het nog leuk in York? Dat heb je net allemaal al verteld op skype:) Heb je al een leuk cadeau gekocht voor mn verjaardag over anderhalve maand haha
-xxx- en ik mis je Iris -
07 April 2006 - 15:36
Charlotte:
Hey marjolijn
Dankje voor je kaart, hij is echt super lieff. Alles gaat nu weer goed met me.....
Jij hebt lekker vijf weken vakantie. Suc6 met het schrijven van je scriptie
doeii lott